Sideskjørt diffusers Bmw 5 F10/ F11 M-Power/ M-Pack

MaxtonSKU:BM-5-11-MPACK-SD1G
15 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt diffusorer av overlegen kvalitet for Bmw 5 F10/ F11 M-Power/ M-Pack

Din søken etter Sideskjørt-diffusorer av toppkvalitet i toppklasse slutter her. Vi tar med premium ABS-plast-laget diffusor, som er laget med presisjon, som sikrer at den passer feilfritt på din Bmw 5. ABS-plast er mye populært i bilindustrien og brukes til å produsere robuste fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette produktet har gjennomgått strenge kvalitetskontroller og har blitt TÜV-sertifisert for sin høye utholdenhet, fleksibilitet og materialet det er laget av.

Forbedre kjøretøyets utseende med sideskjørtene våre

Vårt sideskjørt lover å drastisk forbedre utseendet til din BMW fra begge sider. De leveres klar for installasjon, inkludert alle nødvendige monteringskomponenter og en tydelig bruksanvisning for enkel montering. Det er ingen ekstra trinn nødvendig – noe som gir deg en problemfri installasjonsopplevelse.

Velg mellom tre attraktive etterbehandlingsalternativer

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge.

Husk at de ideelle Sideskjørt diffusorene for et forbedret utseende og ytelse til Bmw 5 F10/ F11 M-Power/ M-Pack er bare et klikk unna. Kjøp et produkt av topp kvalitet for å sikre et fantastisk utseende og en forbedret kjøreopplevelse.