Sideskjørt lepper - Bmw 1 F20 11-15

MaxtonSKU:BM-1-F20-SD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Lepper - BMW 1 F20 11-15: Et Nødvennig Tilskudd Til Din Kjøretøy

Sideskjørt lepper - BMW 1 F20 11-15 er et produkt som kombinerer høy holdbarhet, fleksibilitet og estetikk for å gi din bil et bedre utseende. Laget fra kvalitets ABS-plast, dette produktet er kjent for omfattende bruk i bilindustriens karosserideler og støtfangere.

Total Kvalitet Og Holdbarhet

Vårt sideskjørt lepper går gjennom strenge kvalitetsprosesser og er TÜV-godkjent, for å sikre dets holdbarhet og alle fordeler
av det førsteklasses ABS-plastmaterialet det er laget av. Det gir maksimal holdbarhet, fleksibilitet og er motstandsdyktig mot ugunstige værforhold, noe som gjør det til det perfekte tilskuddet til din BMW F20 11-15.

Enkel Installasjon

Med klare instruksjoner og alle nødvendige monteringselementer inkludert, gir vårt sideskjørt lepper deg en helt drastisk forbedring i bilens estetikk med minimal innsats. Det er ingen ekstra trinn og produktet kommer monteringsklart. Du trenger ikke å være et teknisk geni for å oppgradere bilens utseende.

Maxton Design - Din Autoriserte Distributør

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, og tilbyr deg kun de beste kvalitetstilskuddene til din bil. Vi garanterer deg total kundetilfredshet med vårt sideskjørt lepper for din BMW 1 F20 11-15.