Støtfanger Bak - Vw Golf 4 R32 Style

Spar 33%
Tuning-TecSKU:ZTVW10-D-SPECT
5 anmeldelser

Pris:
Salgspris2.199,- Ordinær pris3.299,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
399 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
sett

Beskrivelse

Støtfanger bak - VW Golf 4 R32 Style

Ønsker du å gi din VW Golf 4 et unikt og stilfullt utseende? Da er denne støtfangeren i R32-stil det perfekte valget for deg! Produsert av høy kvalitet og spesielt designet for å passe til VW Golf 4-modeller, vil denne støtfangeren oppgradere og forbedre bilens stil. Med enkel montering kan du raskt endre utseendet på bilen din.

Stilfullt og unikt utseende

Støtfangeren i R32-stil vil virkelig skille seg ut på veien. Med sitt sporty og aggressive utseende vil bilen din tiltrekke seg oppmerksomhet og beundring. Gi din VW Golf 4 et personlig preg og løft stilen til et nytt nivå.

Langvarig holdbarhet av høy kvalitet

Støtfangeren er produsert av høy kvalitet materialer for å sikre langvarig holdbarhet, samt motstandsdyktighet mot støt, riper og værforhold. Du kan være trygg på at denne støtfangeren vil vare i lang tid, med sitt stilige utseende intakt.

Enkel montering

Støtfangeren er enkel å montere og passer perfekt til VW Golf 4-modeller. Du trenger ikke å være en ekspert for å installere den. Alt nødvendig monteringsutstyr følger med, slik at du kan få den på plass på kort tid og begynne å nyte fordelene ved din nye støtfanger.

Bestill nå hos Nomax.no

Oppgrader utseendet på din VW Golf 4 med denne støtfangeren i R32-stil fra Nomax.no. Med sin stilige design og høye kvalitet vil den gi din bil en helt unik og iøynefallende stil. Kjøp nå og nyt fordelene med dette fantastiske tillegget til din VW Golf 4.

- Materiale: Høykvalitets plast

- Passer til: VW Golf 4

- Modellår: 1997-2003

- Stil: R32-stil

- Farge: Svart