Baklykter Vw T5 04.10-15 Red White Led Bar

Spar 32%
Tuning-TecSKU:LDVW98-D
5 anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,- Ordinær pris2.799,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
sett

Beskrivelse

Baklykter VW T5 04-10 15 Rød Hvit LED Stripe

Oppdater kjøretøyet ditt med disse eksklusive baklyktene som er spesielt designet for VW T5 04-10 15. Med en rød hvit LED stripe vil bilen din skille seg ut på veien og tiltrekke seg oppmerksomhet fra alle.

Eksklusivt design

Disse baklyktene tilbyr en moderne og stilfull design med sin røde hvite LED stripe. De vil gi kjøretøyet ditt en unik touch og forbedre det visuelle utseendet ditt.

Forbedret synlighet

Du trenger ikke lenger bekymre deg for dårlig sikt på veien. Baklykterne er utstyrt med kraftige LED-pærer som gir bedre synlighet og sørger for at du blir sett av andre trafikanter.

Holdbare og langvarige

Baklyktene er laget av høykvalitets materiale som er holdbart og motstandsdyktig mot vær og slitasje. Med lang levetid kan du være trygg på at de vil vare i lang tid.

Enkel montering

Montering av baklyktene er enkel og krever ingen spesielle verktøy. Du kan gjøre det selv eller få hjelp av en profesjonell. Instruksjoner følger med i pakken.

Kompatibilitet

Disse baklyktene er spesielt utformet for VW T5 04-10 15-modeller. De passer perfekt og er kompatible med alle standard komponenter på kjøretøyet ditt.

Tekniske spesifikasjoner 

  • Passer til: VW T5
  • Årsmodell: 04-10 15
  • Farge: Rød hvit
  • LED type: LED-stripe