Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Støtfangere


En støtfanger er en struktur montert på, eller integrert både foran og bak på motorvogner. Støtfangere er montert på alle biler, og deres detaljerte utforming bestemmes av lover. Biler ble opprinnelig utstyrt med ulakkerte, svarte støtfangere. Nå er de derimot malt enten i samme farge som bilkarosseriet eller, som for terrengkjøretøyer, laget av stål.   


Hva er funksjonene til off-road støtfangerne?  

Hovedrollen til støtfangere er å redusere kollisjonsskader. Støtfangerne beskytter bilens integritet mot farlige støt. For personbiler oppfyller støtfangerne sin funksjon bare i ulykker i lave hastigheter. Terrengstøtfangerne, brukt i terrengbiler (4x4), er dog mye mer motstandsdyktige mot kollisjoner i høyere hastigheter.   

4x4-støtfangerne gjør det også mulig å feste biler til trær og gir en base for å feste mye ekstra tilbehør, for eksempel en krok, en vinsj eller ekstra lys. Sammen med praktiske funksjoner spiller støtfangerne også en viktig rolle i bilstyling.   

  

Strukturen og produksjonen av off-road støtfangere  

4x4-støtfangerne skiller seg ut både på struktur og materialer. De er produsert av stål, som gjør dem motstandsdyktige mot mekanisk skade, og de er vanligvis 5-8 mm tykke. Tykkelsen på materialet som brukes, avhenger av støtfangerens monteringssted og den spesifikke funksjonen som kreves. Spesielle hull i støtfangere kuttes ofte med laser, mens hele konstruksjonen er sveiset sammen, noe som garanterer et produkt av høy kvalitet.  

  

Terrengstøtfangere er ekstremt stive, derav motstandsdyktige mot støt. Støtfangerne forenkler også feste av kroker eller vinsjer. Montering av tilleggsutstyr på en støtfanger, og ikke selve bilrammen, gjør det enkelt å bruke dem raskt. Noen støtfangermodeller er også utstyrt med hull for å montere ekstra lys, i tillegg til en støtfanger er det også mulig å montere en spesiell rørstruktur for å øke sikkerheten på terrengbiler.  

  
Off-road støtfangere i Nomax nettbutikk  

Vi tilbyr 4x4 støtfangere av høy kvalitet for terrengkjøretøy. Både støtfangere foran og bak er tilgjengelig i butikken vår. Støtfangerne er laget av toppkvalitetsmaterialer som sikrer pålitelighet og bemerkelsesverdig motstand mot mekaniske skader. De øker også sikkerheten under støt og beskytter de sensitive komponentene i bilen. Deres originale utseende forbedrer markant bilens estetiske egenskaper, og gir den en skikkelig terrengkarakter.  
Utvalget i vår butikk inkluderer støtfangere for slike merker som Dodge, Land Rover, Jeep, Mercedes eller Nissan. Prisen på 4x4-støtfangere avhenger av både materiale og bilmerke. Vi inviterer deg til å bli mer kjent med 4x4-støtfangerne som tilbys hos Nomax nettbutikk.