Baklykter Red White Led Porsche Cayenne 02-06

Spar 1.300,-
Tuning-TecSKU:LDPO01-D
5 anmeldelser

Pris:
Salgspris2.699 kr Ordinær pris3.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
sett

Beskrivelse

Baklykter Rød/Hvit LED Porsche Cayenne 02-06

Opplev enestående stil og sikkerhet med våre Baklykter Rød/Hvit LED til Porsche Cayenne 02-06. Disse baklyktene er designet spesielt for å passe perfekt til din Porsche Cayenne, og gir en moderne, sporty og luksuriøs følelse til kjøretøyet ditt.

Forbedret Sikt og Sikkerhet

Med den nyeste LED-teknologien gir våre Baklykter Rød/Hvit LED deg økt synlighet og bedre sikt på veien. De lyse og klare lysene vil gjøre det enklere for andre å oppdage deg og dermed øke sikkerheten for både deg og andre trafikanter.

Elegant Design

Det elegante designet av våre Baklykter Rød/Hvit LED vil gi din Porsche Cayenne en unik og moderne stil. Det røde og hvite lyset vil gi en stilig kontrast og sette deg i rampelyset uansett hvor du kjører.

Holdbart og Værbestandig

Våre Baklykter Rød/Hvit LED er konstruert for å tåle alle slags værforhold og vil vare lenge. De er laget av slitesterkt og værbestandig materiale, slik at de kan motstå regn, snø og annet dårlig vær uten å falme eller miste funksjonalitet.

Opplev den ultimate kombinasjonen av stil, sikkerhet og kvalitet med våre Baklykter Rød/Hvit LED til Porsche Cayenne 02-06. Kjøp nå og gi bilen din det ekstra løftet den fortjener!

Tekniske spesifikasjoner

  • Passer til: Porsche Cayenne 02-06
  • Lyskilde: LED
  • Funksjoner: Rødt og hvitt lys
  • Monteringsplassering: Bak
  • Enhet: Par (venstre og høyre)