Frontlykter Bi-Xenon Mercedes Geländewagen (W463) 05-17

Spar 1.300,-
KITTSKU:k-HLMBW463OE-D
4 anmeldelser

Pris:
Salgspris2.599 kr Ordinær pris3.899 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
199 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
sett

Beskrivelse

Frontlykter bi-xenon til Mercedes Gelandewagen W463 05-17


Oppgrader bilen din med stil og kraftfullt lys

Ønsker du å gi din Mercedes Gelandewagen W463 05-17 et løft? Våre frontlykter bi-xenon er det perfekte tilbehøret for å oppnå dette. Med innovativ xenonteknologi vil du oppleve enestående lysstyrke og kvalitet. Lyset produseres av to gassutladningslamper som gir et sterkt og klart hvitt lys, som er nærmest likt naturlig dagslys.

Robuste og holdbare materialer

Våre frontlykter er designet med fokus på kvalitet og holdbarhet. De er laget av slitesterkt plastmateriale som tåler alle værforhold og gir langvarig bruk. Den nøyaktige passformen og enkel installasjon sikrer at frontlyktene passer perfekt til din Mercedes Gelandewagen W463 05-17, uten behov for modifikasjoner eller tilpasninger.

Enkel montering og kompatibilitet

Frontlyktene er enkle å montere og kommer med alt nødvendig monteringsutstyr. De er direkte erstatningsdeler og er kompatible med Mercedes Gelandewagen W463 fra 2005 til 2017. Med disse frontlyktene kan du enkelt oppdatere utseendet på bilen din og forbedre kjøreopplevelsen.

Stil og funksjon i ett

Frontlyktene gir ikke bare en visuell oppgradering til bilen din, men forbedrer også sikkerheten og siktbarheten på veien. Den kraftfulle xenonlyskilden sikrer optimal belysning, spesielt under dårlige lysforhold og om natten. Du vil kunne se bedre og bli bedre sett av andre trafikanter.

Tekniske spesifikasjoner:

  • Passer til: Mercedes Gelandewagen W463 05-17
  • Type: Frontlykter bi-xenon
  • Lyskilde: Xenon
  • Materiale: Plast
  • Kompatibilitet: Direkte erstatningsdel
  • Inkludert monteringsutstyr: Ja