Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Støtfangere


En bilstøtfanger er et av elementene i bilen som har som hovedoppgave er å begrense kollisjonen mellom et kjøretøy og et annet eller en andre hindringer. Det er kjøretøyets mest fremre og bakre element, som også har en dekorativ funksjon - det er et viktig element i bilens design som gir kjøretøyet en unik karakter.

Bil-støtfanger - optisk trimming av bilen

Støtfangeren er en av hovedkomponentene i en bil som påvirker utseendet. Folk som ønsker å lage en original kopi av en gitt bilmodell, som er skreddersydd etter eierens smak, bestemmer seg ofte for å endre den. Å bytte støtfangeren er en del av optisk tuning, som bare tar sikte på å oppdatere bilens estetikk. Det skal imidlertid huskes at støtfangeren fortsatt skal utføre en beskyttende funksjon - for å dempe og minimere effekten av små kollisjoner - derfor, når du bestemmer deg for å kjøpe et nytt produkt, er det også verdt å være oppmerksom på kvaliteten på materialet som det ble laget av, samt hvordan den ble laget.

For at bilen skal se estetisk ut og ha en jevn design, er det verdt å velge bakre støtfanger sammen med den fremre støtfangeren. Ved å gjøre det vil helt sikkert gi bilen din et nytt, friskt og moderne utseende.

Bil-støtfanger i Nomax nettbutikk

I tilbudet til vår nettbutikk Nomax finner du høykvalitets bil-støtfangere designet for optisk trimming av bilen. Ikke bare har de originalt design og form, men fremfor alt ble den laget med høykvalitets håndverk og materialer. Tilbudet inkluderer både bakre og fremre støtfanger for biler av forskjellige merker - Audi, BMW, Mazda eller Aston Martin. Tilbudet inkluderer også fargede støtfangere. I tillegg til hele panelene tilbyr vi også lysrammer og splittere.

Vi inviterer deg til å bli kjent med vårt tilbud for bil-støtfangere for biltrimming i Nomax nettbutikk.