Central Rear Splitter (With Vertical Bars) Volvo XC60 Mk2 R-Design

MaxtonSKU:VO-XC60-2-RDESIGN-RD1G+RD2G
3 anmeldelser

Pris:
Salgspris5.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader din Bil med Central Rear Splitter (Med Vertikale Barer) Volvo XC60 MK2 R-Design

Presentere den premium Central Rear Splitter med vertikale barer spesielt laget for din Volvo XC60 MK2 R-Design. Kjent for sin høye holdbarhet og fleksibilitet, gir denne bakre diffuseren ikke bare en drastisk bedre utseende bak på bilen, men sikrer også topp kvalitetsresultat. Laget fra ABS-plast, et mye brukt materiale i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler, er du garantert høy kvalitet og langvarig ytelse.

Streng kvalitetstestet og TÜV-godkjent

Hver Central Rear Splitter vi produserer er strengt kvalitetstestet og TÜV-godkjent. Dette sikrer at hvert produkt vi leverer er av høyeste kvalitet, og du kan være trygg på at din splitter vil tåle de tøffeste kjøreforholdene. Med et kvalitetsmerke som Maxton Design, halder det ikke bare bilens skjønnhet, men sikrer også optimal funksjonalitet.

Maksimal Bekvemmelighet med Monteringsklar Design

Din splitter kommer monteringsklar med alle nødvendige monterings elementer og en brukervennlig monteringsmanual. Med klare instruksjoner kan du enkelt feste diffuseren og gi bilen din et estetisk løft. Du trenger ikke noen ekstra trinn, noe som gjør installasjonsprosessen enkel og problemfri.

Offisiell Distributor av Maxton Design Produkter i Norge

Så enkelt som det er å kjøpe, er det like lett å stole på oss. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vi er stolte av å tilby deg holdbare, høyt presterende og estetisk tiltalende Central Rear Splitter with Vertical Bars for din Volvo XC60 MK2 R-Design. Gjør ditt neste kjøpevalg med oss og opplev forskjellen.