Frontbøyle Opel Mokka 12-16 EC-Godkjent Super Bar

Spar 1.500,-
misutonidaSKU:EC/SB/318/IX-D
Ingen anmeldelser

Fargen på produktet: Polert stål
Pris:
Salgspris2.999 kr Ordinær pris4.499 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
stk

Beskrivelse

Frontbøyle Opel Mokka 12-16 EC-Godkjent Super Bar

Øk sikkerheten og stilen på din Opel Mokka med denne frontbøylen. Laget av solid stål, er denne frontbøylen designet for å beskytte din bil i tilfelle av kollisjoner og ulykker. Med sin moderne og stilige design passer den perfekt til bilens utseende.

Enkel montering

Frontbøylen er enkel å montere og krever ingen spesialverktøy. Den leveres med alle nødvendige monteringsdetaljer og en detaljert monteringsinstruksjon. Du kan montere den selv eller få den montert hos en profesjonell bilverksted.

Godkjent og holdbar

Denne frontbøylen er godkjent etter europeiske standarder og oppfyller alle nødvendige sikkerhetskrav. Den er konstruert for å tåle harde påkjenninger og er motstandsdyktig mot rust og korrosjon. Du kan være trygg på at denne frontbøylen vil vare i lang tid.

Forbedre sikkerheten på veien

Frontbøylen bidrar til å beskytte fronten av bilen din i tilfelle av kollisjoner og ulykker. Den fungerer som en ekstra støtfanger og bidrar til å fordele kraften fra sammenstøtet over en større overflate. Dette kan redusere skader på bilens front og beskytte passasjerene.

Stilig og moderne design

Frontbøylen er designet for å passe perfekt til Opel Mokka. Den har en stilig og moderne design som forbedrer bilens utseende. Med sin solide konstruksjon og matte svarte finish, vil denne frontbøylen gi din Opel Mokka et mer imponerende og aggressivt utseende.

Tekniske spesifikasjoner

  • Passer til Opel Mokka 1.2-16 EC
  • Godkjent etter europeiske sikkerhetsstandarder
  • Laget av solid stål
  • Farge: Polert Stål / Svart