Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Luftfjæring


Luftfjæring blir mer og mer populært og erstatter systemer basert på klassiske støtdempere og stålfjærer. Ĺrsaken til dette er det faktum at luftfjæring gir mye høyere kjørekomfort og bredt spekter av justeringer. 


Fordelene ved å bruke luftfjæring 

Luftfjæringen erstatter standard hydraulisk fjæring. Oljestøtdempere som brukes i det klassiske systemet erstattes av puteelementer som hele tiden fylles med luft drevet av en kompressor. Riktig mengde luft i hver pute absorberer effektivt støt og vibrasjoner. 

 
Betydelig forbedring av bilens friksjon parametere er en av de største fordelene ved å velge denne typen løsning. Luftfjæring reduserer effektivt støt og gir bedre kontroll over bilen når du svinger. Det er mulig takket være nitrogen som brukes i dempningselementene, som effektivt absorberer ujevnheter som forekommer på overflaten. 

 
Suspensjoner av denne typen sikrer høy komfort ved å kjøre bil selv under vanskelige forhold. Derfor er den for det meste installert i terrengkjøretøy, luksus-SUV-er, så vel som i stasjonsvogner. Høydejustering øker bakkeklaringen på bilen, og forhindrer skader på chassiset. 

 
Meninger om luftfjæringen er veldig forskjellige. Luftfjæringsforkjempere kan ikke forestille seg å gå tilbake til klassiske systemer, mens noen klager over de høye reparasjonskostnadene. 


Strukturen til luftfjæringen 

Kjernen i luftfjæringen er kompressoren, som er ansvarlig for at systemet fungerer ordentlig. Dens oppgave er å generere trykk inne i systemet, noe som sikrer konstant støtdemping. Kompressoren er koblet til andre elementer i systemet, for eksempel sensorer, trykkslanger og luftbelg, som er plassert ved alle bilens hjul. Det første tegnet på skader på luftfjæringen er at underenheten sakte stiger opp etter parkering. I dette tilfellet anbefales det å bruke hjelp fra en profesjonell som vil vurdere hvilke av suspensjonskomponentene som er slitt eller skadet. 


Luftfjæring hos Nomax 

Nomax tilbyr luftfjæring av høy kvalitet for biler av merker som Citroen, Fiat, Nissan og Mercedes. Komponentene som er tilgjengelige i vår butikk har alle nødvendige sertifikater som ikke bare beviser den høye kvaliteten på produktene vi tilbyr, men som også bekrefter at våre luftsuspensjoner oppfyller alle sikkerhetskrav. Suspensjoner av denne typen er ekstremt behagelige å bruke både på veien og på mer krevende og ujevne overflater. 

 
Prisene på luftfjæringer som er tilgjengelige i vår butikk, kan variere avhengig av merke og modell på bilen. 

Sjekk luftsuspensjonene våre hos Nomax. Ved spørsmål eller tvil kan du kontakte oss.