Frontbøyle Range Rover Evoque 11-15 EC-Godkjent Medium Bar

Spar 1.500,-
misutonidaSKU:EC/MED/306/IX
7 anmeldelser

Fargen på produktet: Polert stål
Pris:
Salgspris8.399 kr Ordinær pris9.899 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Beskytt bilen din med denne stilige og funksjonelle frontbøylen til Range Rover Evoque 11-15. Denne frontbøylen er spesielt utformet for å passe perfekt til din Range Rover Evoque 11-15 og gi den ekstra beskyttelse mot støt og riper. Med sin solide og holdbare konstruksjon, kan du være trygg på at denne frontbøylen vil vare lenge.

Stilfull beskyttelse

Denne frontbøylen legger ikke bare til et sporty og stilfullt utseende på din Range Rover Evoque 11-15, men den gir også en ekstra beskyttelse mot støt og riper. Med sin robuste konstruksjon og høykvalitetsmaterialer, kan du være trygg på at bilen din er godt beskyttet i alle situasjoner.

EC-godkjent og medium bar

Frontbøylen til Range Rover Evoque 11-15 er EC-godkjent og har en medium bar. Dette betyr at den oppfyller alle nødvendige kvalitets- og sikkerhetsstandarder. Du kan være trygg på at denne frontbøylen vil passe perfekt til din Range Rover Evoque 11-15 og gi optimal beskyttelse.

Enkel installasjon

Denne frontbøylen er enkel å installere og kommer med alt nødvendig monteringsutstyr. Du trenger ikke å være en ekspert for å montere denne frontbøylen på din Range Rover Evoque 11-15. Med enkle instruksjoner kan du enkelt få bilen din beskyttet på kort tid.

Bestill nå hos Nomax.no

Kjøp denne frontbøylen til Range Rover Evoque 11-15 hos Nomax.no i dag og gi bilen din den ekstra beskyttelse den fortjener. Vi tilbyr rask og pålitelig levering, slik at du kan få produktet ditt så raskt som mulig. Ikke gå glipp av denne sjansen til å forbedre utseendet og sikkerheten til din Range Rover Evoque 11-15.

Tekniske spesifikasjoner

  • Materiale: Stål
  • Farge: Svart
  • EC-godkjent: Ja
  • Passer til: Range Rover Evoque 2011-2015