Manuell Vogn Til Løftevinsj 1T

Dragon WinchSKU:DWI1T
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-10 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Manuell Vogn Til Løftevinsj 1T

Møt Manuell Vogn Til Løftevinsj 1T, nå tilgjengelig på Nomax.no! Denne kraftige og fleksible manuelle vognen er designet for å håndtere tunge løfte- og transportoppgaver i industrielle og kommersielle miljøer. Med en imponerende løftekapasitet og robust konstruksjon, gir denne vognen deg den ytelsen og påliteligheten du trenger for å få jobben gjort effektivt og trygt.

Stor løftekapasitet

Manuell Vogn Til Løftevinsj 1T har en løftekapasitet på 1000 kg, noe som gir deg kraften og styrken du trenger for å håndtere tunge løfte- og transportoppgaver.

Enkel og effektiv bruk

Den manuelle vognen bidrar til å redusere manuell arbeidskraft og tid, og gjør det enkelt å flytte laster over korte og mellomlange avstander.

Robust og holdbar konstruksjon

Vår manuelle vogn er bygget med høykvalitets materialer og komponenter, noe som sikrer langvarig pålitelighet og ytelse under krevende forhold.

Justerbar for ulike sporvidder

Den justerbare designen gjør det enkelt å tilpasse vognen etter ulike sporvidder, noe som gir deg fleksibilitet i bruken av vognen på ulike arbeidsplasser.

Sikkerhet og stabilitet

Manuell Vogn Til Løftevinsj 1T er utstyrt med sikkerhetsfunksjoner som hindrer vognen i å løpe av sporet og beskytter både brukeren og lasten under transport.

Enkel montering og installasjon

Den kompakte designen og enkel montering gjør det enkelt å integrere denne manuelle vognen i ditt eksisterende løfte- og transportutstyr.

Kjøp din Manuell Vogn Til Løftevinsj 1T på Nomax.no i dag og oppdag hvordan denne kraftige og fleksible løsningen kan forbedre materialhåndteringen på arbeidsplassen. Med rask levering og førsteklasses kundeservice, er det ingen grunn til å vente. Ta kontroll over materialhåndteringen med Nomax.no nå!

Tekniske data:

  • Nominell løftekapasitet: 0,5 T
  • Standard driftshøyde: 3 m
  • Vekt: 11 kg


Vi er en autorisert distributør av Dragon Winch produkter i Norge.