Elektrisk Vogn Til Løftevinsj 1T

Dragon WinchSKU:DWI1TE
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris6.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-10 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Elektrisk Vogn Til Løftevinsj 1T

Utforsk fordelene med Elektrisk Vogn Til Løftevinsj 1T, nå tilgjengelig på Nomax.no! Denne robuste og kraftige elektriske vognen er spesialdesignet for å forbedre produktiviteten og sikkerheten i materialhåndtering på industrielle og kommersielle arbeidsplasser.

Imponerende løftekapasitet

Med en løftekapasitet på 1 tonn, gir Elektrisk Vogn Til Løftevinsj 1T deg styrken og kraften du trenger for å håndtere selv de tyngste løfte- og transportoppgavene.

Effektiv og enkel bruk

Den elektriske vognen bidrar til å redusere manuell arbeidskraft og tid, og gjør det enkelt å flytte laster over lange avstander.

Variabel hastighetskontroll

Den justerbare hastighetskontrollen gir deg full kontroll over vognens bevegelse, slik at du kan tilpasse hastigheten etter dine spesifikke behov.

Sikkerhet og stabilitet

Elektrisk Vogn Til Løftevinsj 1T er utstyrt med en nødstoppbryter og andre sikkerhetsfunksjoner for å beskytte både brukeren og lasten under transport.

Holdbar og pålitelig konstruksjon

Vår elektriske vogn er bygget med høykvalitets materialer og komponenter, noe som sikrer langvarig pålitelighet og ytelse under krevende forhold.

Enkel montering og installasjon

Den kompakte designen og enkel montering gjør det enkelt å integrere denne elektriske vognen i ditt eksisterende løfte- og transportutstyr.

Kjøp din Elektrisk Vogn Til Løftevinsj 1T på Nomax.no i dag og oppdag hvordan denne kraftige løsningen kan revolusjonere materialhåndteringen på arbeidsplassen. Med rask levering og førsteklasses kundeservice, er det ingen grunn til å vente. Ta kontroll over materialhåndteringen med Nomax.no nå!

Tekniske data:

  • normal lifting: 1 T
  • standard opearting height: 3 m
  • weight: 19 kg

Vi er en autorisert distributør av Dragon Winch produkter i Norge.