Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Frontbøyle


Barer er en av de populære ideene for biljustering. Det innebærer installasjon av spesielle barer både foran på panseret eller på bakre støtfanger.


Barer - funksjoner

Opprinnelig ble stengene brukt for å beskytte understellet til bilen under kjøring under vanskelige forhold. De varplassert fra alle sider av bilen for å redusere risikoen for alvorlig skade på bilen, og dermed sikre større sikkerhet.Barer beskytter elementer som:

• frontlykter

• kjøleelementet

• noen deler av karosseriet

Opprinnelig ble rørene svartmalte slik at de ikke var for synlige. Over tid ble de imidlertid dekketmed krom og begynte å bli brukt for å forbedre utseendet på bilen.

Barers diameter

De mest populære er stenger med diameter 60 mm. I større biler ser 70 mm (i noen tilfeller til og med 100 mm) stolper mye bedre ut.

Barer - for hvilken type bil?

Barer brukes ofte i store biler, for eksempel terrengbiler, populære SUV-er eller pick-ups. Men barprodusenter dekker også behovene til eierne av mindre og mer urbane biler - minibiler, varebiler, personbiler.

Typer barer

Det er flere typer barer tilgjengelig på markedet. De mest populære er:

• kufanger- høye og lave støtfangere

• sidebarer - enkle sidetrinn med ikke-skli belegg eller med brettplate

Kufanger og bakstøtfangere beskytter bilen under mindre parkeringsskader, mens sidestenger gjør det lettereå komme inn og ut av biler med høy kjøreposisjon, og er ypperlige til lasting på et takstativ. De fleste barer erlaget av stål, som utsettes for nikkel- og forkromming for å ikke bare sikre riktig utseende, menogså for å beskytte materialet mot korrosjon.

Barer i Nomax nettbutikk

Vi tilbyr barer av høy kvalitet de fleste av populære bilmerker. Barene våre har alle nødvendige sertifikater sombevise at de har bestått tekniske tester. Barene som er tilgjengelige i Nomax nettbutikk har selvfølgelig godkjente sertifikater.Vi tilbyr barer for biler som: BMW, Audi, Dacia, Chevrolet, Citroen og mange andre. I tilbudene våre vil du finneforan-, side- og bakstolper.

Barprisene i Nomax nettbutikk

Prisene for denne typen bilkomponenter varierer mye. Kostnaden for rørføring avhenger først og fremst av typen,materialer brukt, design og bilmodell.Ta en titt på utvalget av barer i butikken vår. I tilfelle du har spørsmål relatert til bilstengene, oppfordrer videg å kontakte spesialistene våre som hjelper deg med å velge riktige elementer til bilen din.