Luftfjæring System - Fiat Ducato 94-05

DASSKU:IN.028.100
37 anmeldelser

Luftpute: Standard Luftpute ( diameter 15cm )
Systemkontroll: Enkeltkrets Systemkontroll
Kompressor: Uten Kompressor
Pris:
Salgspris6.399 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-10 virkedager)
Frakt:
199,-
sett

Beskrivelse

Luftfjæring System for Fiat Ducato 94-05: Oppgrader Din Kjøreopplevelse

Vårt Luftfjæring System for Fiat Ducato 94-05 er den perfekte løsningen for å forbedre kjørekomforten og ytelsen til kjøretøyet ditt. Denne oppgraderingen vil gi deg den jevne og komfortable kjøreturen du fortjener.

Luftfjæring System: Økt Kjørekomfort

Systemet er utstyrt med to kraftige luftfjærer som gir en jevnere og mer komfortabel kjøretur. Luftfjærene er designet for å absorbere veiens ujevnheter, noe som gir en jevnere og mer behagelig kjøretur.

Fiat Ducato 94-05: Spesialdesignet Tilbehør

Dette Luftfjæring Systemet er spesialdesignet for din Fiat Ducato 94-05. Det inkluderer alt du trenger for enkel installasjon, inkludert festeelementer, pneumatisk slange, pneumatisk kontakter, panel med trykkmåler og skruer.

Biloppløfting: Forbedret Ytelse

Vårt Luftfjæring System gir din Fiat Ducato 94-05 forbedret ytelse og stabilitet. Systemet gir optimal biloppløfting, noe som hjelper kjøretøyet ditt å håndtere alle typer veiforhold.

Luftkompressor: En Valgfri Oppgradering

Vi tilbyr også en valgfri luftkompressor som kan gi deg enda mer kontroll over systemet. Dette er en flott oppgradering for de som ønsker å tilpasse systemet etter deres spesifikke behov.

Investere I Kvalitet

Invester i kvalitet og oppgrader din Fiat Ducato 94-05 med vårt Luftfjæring System. Ikke vent, forbedre kjøreopplevelsen din i dag og nyt fordelene som følger med denne førsteklasses oppgraderingen.

Installasjon under fabrikkhull (krever ikke: kutting, sveising).