Bedliner Raptor Black - 12 Bottle Kit

U-POLSKU:RLB/S12
35 anmeldelser

Pris:
Salgspris7.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-10 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bedliner Raptor Black - 12 Bottle Kit - Beskytt kjøretøyet ditt

Raptor Black Bedliner - Høykvalitetsbeskyttelse

Bedliner Raptor Black er en slitesterk, polyuretanbasert belegg som gir langvarig beskyttelse for kjøretøyets lasteområde. Den tåler riper, skrammer og beskytter mot korrosjon, samtidig som den gir en sklisikker overflate.

Raptor Bedliner - Enkel å påføre

Raptor Black Bedliner er enkel å påføre med den medfølgende spraypistol, og gir en jevn og profesjonell finish. Dette 12 Bottle Kit gir nok materiale til å dekke et stort lasteområde, og er ideell for både profesjonelle og amatører.

Bedliner Raptor - Allsidig bruk

Raptor Bedliner er ikke bare for lasteområder; det kan også brukes på andre deler av kjøretøyet, som støtfangere, skjermer og andre flater som krever ekstra beskyttelse. Det er motstandsdyktig mot UV-stråler og kjemikalier, og vil ikke falme eller sprekke over tid.

Raptor Black - Tørker raskt

Etter påføring tørker Raptor Black Bedliner raskt og kan håndteres på bare en time. Full herding skjer innen 24 timer, noe som betyr at du kan være trygg på at belegget vil holde seg godt under alle forhold.

Bedliner Raptor - Ypperlig investering

Ved å investere i en Raptor Black Bedliner beskytter du kjøretøyet ditt mot slitasje og potensielle skader, samtidig som du øker dets verdi og levetid. Det er en smart investering for alle som ønsker å holde kjøretøyet sitt i best mulig stand.

Indikativt forbruk. Klikk her

Video på YouTube. Klikk her