Påfyllingsrør - Toyota Rav 4 06-12 Diesel

NomaxSKU:PWP-TY-001
35 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.199,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-10 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Påfyllingsrør - Toyota RAV 4 (06-12) Diesel: Forbedre bilens ytelse og effektivitet

Din kjøretøy fortjener det beste, og dette Påfyllingsrør - Toyota RAV 4 (06-12) Diesel er det perfekte valget. Designet for å møte og overgå dine forventninger, vil det øke bilens levetid og ytelse. Med vårt påfyllingsrør vil du oppleve en jevnere kjøreopplevelse.

Påfyllingsrør av høy kvalitet

Dette påfyllingsrør er laget av premium materialer som gir utmerket motstand mot slitasje og korrosjon, noe som sikrer lang levetid. Med et slikt påfyllingsrør, får du mer ut av din Toyota RAV 4.

Påfyllingsrør forbedrer drivstofføkonomi

Med dette påfyllingsrør, kan du forbedre din drivstofføkonomi. Riktig påfylling sikrer en optimal drivstoffblanding som kan redusere drivstofforbruket og gi deg bedre kilometer per liter.

Påfyllingsrør sikrer riktig drivstoffstrøm

Med vår påfyllingsrør, sikrer du en jevn drivstoffstrøm til motoren, noe som bidrar til å redusere unødvendig stress på motorkomponentene. Dette kan øke motorens effektivitet og levetid.

Påfyllingsrør forenkler vedlikeholdsarbeid

Det er enkelt å installere og bytte vårt påfyllingsrør, noe som sparer deg for tid og krefter på vedlikeholdsarbeid. Så du kan tilbringe mer tid på veien og mindre tid i garasjen.

OE delenummer: 77201-42150, 7720142150