Stålfelg A17 7x15 5x139,7 Et-25

NomaxSKU:4mad-F018
14 anmeldelser

Pris:
Salgspris1.799,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-10 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Japan Racing JR28 felgene er høykvalitets felger som er designet for å gi bilen din et unikt utseende og forbedre ytelsen. De er laget av høykvalitets aluminiumlegering som er både sterk og slitesterk, noe som gjør dem egnet for daglig bruk. Felgene har også en klassiske, stilrene design som vil passe inn på de fleste biler og gi bilen din et sporty utseende.

En fordel med Japan Racing JR28 felgene er at de har lave rotasjonsvekter, noe som kan forbedre ytelsen til bilen din. Lave rotasjonsvekter kan bidra til å redusere bremselengden og øke akselerasjonen, noe som kan være spesielt nyttig hvis du liker å kjøre sporty. Felgene er også kompatible med de fleste dæktyper, noe som gjør dem til et godt valg for de som ønsker å oppgradere bilen sin.

I tillegg til å være sterk og slitesterk, er Japan Racing JR28 felgene også lette. Dette gjør dem enklere å håndtere og monteres, noe som kan være en fordel hvis du skal skifte felger selv. Felgene kommer i ulike størrelser og farger, så du kan velge den størrelsen og fargen som passer best til bilen din.

Alt i alt er Japan Racing JR28 felgene et godt valg for deg som ønsker å gi bilen din et unikt utseende og forbedre ytelsen. De er laget av høykvalitets aluminiumlegering, har lave rotasjonsvekter, er kompatible med de fleste dæktyper og kommer i ulike størrelser og farger. Velg Japan Racing JR28 felgene for å gi bilen din en sporty look og en ytelsesforbedring.

Diameter: 15"

Bredde: 7"

CH: 110 mm

PCD: 5 x 139,7 mm

ET: -25 mm