Støtfanger bak stål - Toyota Land Cruiser J9

Spar 34%
NomaxSKU:J9STB-D
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.299,- Ordinær pris6.499,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
1999 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
stk

Beskrivelse

Støtfanger bak stål - Toyota Land Cruiser J9

Denne støtfangeren av stål er spesielt designet for Toyota Land Cruiser J9-modellen. Kompatibel med årsmodeller fra 1996 til 2002. Den er laget av slitesterk stålkonstruksjon, noe som gir ekstra beskyttelse og styrke til baksiden av bilen din. Med sin presise passform og robuste design er denne støtfangeren en pålitelig løsning for terrengkjøring og tøffe forhold.

Eksklusiv design

Støtfangeren er utstyrt med et unikt og moderne design som gir et eksklusivt utseende til din Toyota Land Cruiser J9. Den er pulverlakkert for å beskytte mot rust og korrosjon, og den passer perfekt til bilens originale utseende. Denne støtfangeren er ikke bare et funksjonelt tillegg til bilen din, men også en stilfull oppgradering.

Ekstrem holdbarhet

Denne støtfangeren er laget av høykvalitets stål, som gir ekstra styrke og holdbarhet. Den tåler støt og påkjenninger som kan oppstå under off-road kjøring og beskytter karosseriet mot skader. Stålstøtfangeren er en pålitelig og langsiktig investering for din Toyota Land Cruiser J9.

Enkel installasjon

Støtfangeren kommer med alt nødvendig monteringsutstyr og er enkel å installere. Den er spesifikt laget for å passe direkte på din Toyota Land Cruiser J9 uten behov for tilpasninger eller endringer. Med brukervennlige instruksjoner kan du enkelt montere støtfangeren selv eller få det gjort av en profesjonell.

Sikkerhet og beskyttelse

Denne støtfangeren er ikke bare et estetisk tillegg til din Toyota Land Cruiser J9, den gir også ekstra beskyttelse og sikkerhet. Den er konstruert for å absorbere energi ved eventuelle sammenstøt og redusere skader på karosseriet. Med denne støtfangeren kan du kjøre din Toyota Land Cruiser J9 med en tryggere følelse og ivareta dens verdi.

  • Materiale: Stål
  • Farge: Svart
  • Passer til: Toyota Land Cruiser J9
  • Årsmodeller: 1996-2002
  • Pakken inneholder: Støtfanger, monteringsutstyr