Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Tilbehør


Terrengbiler skiller seg fra personbiler når det gjelder utseende, størrelse, men mest av alt når det gjelder fremdrift og kraft. Disse bilene er flotte for f.eks. transport av andre kjøretøyer, som tilhengere eller motorsykler. Det er også et utmerket valg for folk som er fascinert av terrengturer eller turer gjennom ekstremt vanskelig terreng. Det er mange ekstra dingser og deler på markedet som kan være nødvendige under denne typen tur.

Off-road dingser til terrengbilen

Vi tilbyr høykvalitets biltilbehør og dingser som betydelig øker kjørekomforten og utvider dine muligheter.

Vårt tilbud inkluderer blant andre kompressorer. Disse er enheter som kan være svært nyttige under ekskursjoner. Disse typer terrengtilbehør tillater veldig rask pumping av ikke bare hjul, men også madrasser og pongtonger. De er perfekte ikke bare under rally, men også for eksempel på campingplass.

Andre tilbehør som er nødvendige i terrengkjøretøyer er også forskjellige typer tau og sjakler. Det er verdt å utstyre deg med tau av høy kvalitet. Tauverk må ha høy motstand mot å bli revet eller slitt, samt ha tilstrekkelig med forlengelse. I vårt utvalg av terrengbiltilbehør finner du tau av forskjellige styrker, lengder og diametere.

Tilbehør til terrengkjøretøy inkluderer også sjakler og kroker. Sjakler er U-formede metallspenner som danner en lukket omkrets. Sjakler sikrer holdbarhet og pålitelighet av tilkoblinger. De bør være veldig holdbare, samt ha passende godkjenninger som bekrefter kvaliteten og sikkerheten.

Vårt tilbud inkluderer også off-road ekspedisjonstilbehør i form av telt, som er montert på bilens tak. Disse teltene gir praktiske og trygge forhold for å sove og hvile. Teltene er kompatible med de fleste biler og er en ekstremt nyttig innretning under lengre turer.

I tillegg til ovennevnte terrengtilbehør, tilbyr vi også heiser hi-lift, ramper for sand- og gjørme og universell belysning.