Hevesett 35mm Ironman - Volkswagen Amarok 10-

IronmanSKU:HSIMVWA10
3 anmeldelser

Pris:
Salgspris34.499,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-14 virkedager)
Frakt:
399,-
sett

Beskrivelse

Hevesett +35mm utviklet av Ironman. Tilgjengelig hos Nomax.no. Særlig tilpasset Volkswagen Amarok 10-.

Hevesett Inkluderer:

- Fremre Spiralfjærer

- Bakre Bladfjærer

- Fremre Støtdempere

- Bakre Støtdempere

- Smørbare sjakkel kit

- Bladfjærer foringskit

- U bolter

- Monteringssett

- Installasjons instruksjon

- TUV dokumentasjon

Ironman 4x4

Etablert i 1958 som deleprodusent for hevesett. Firmaet ble bygget opp i Melbourne og het opprinnelig Jacob Spring Works. I 1982 skiftet firmaet navn til JSW Parts, (en forkortelse for Jacob Spring Works) og satset på å designe og levere bladfjær and spiralfjær for biler, lastebiler, busser og terrengkjøretøy. JSW Parts ble raskt et anerkjent navn som produsent og leverandør av deler til hevesett verden over.

For å møte den økende etterspørselen etter terrengkjøretøy, lanserte JSW Parts i 1988 varemerket Ironman 4×4 for fjær og deler til hevesett. JSW Parts så at vanlige hevesett ikke var bygget for den ekstra vekten som bull bar’er, vinsjer og ekstra drivstofftanker utgjør.

I dag fungerer det enorme australske kontinentet som den perfekte prøvearenaen for Ironman 4x4-produktene. Uansett om man skal krysse den australske outbacken på jakt etter stadig nye eventyr eller bare kjøre barna på skolen kan Ironman 4x4 tilby kvalitet og mye for pengene.
Mange forsvarsgrener herunder marinen over hele verden har vist at de verdsetter kvaliteten i utformingen og produksjonen til Ironman 4×4-produkter. De seriøse løsningene som leveres av Ironman 4×4-produkter velges over hele verden av off-roadteam og -sjåfører som konkurrerer – Ironman 4×4-deler har blant annet vært med på å fullføre Dakar Rally.