Styredemper - Mercedes Geländewagen W463 90-

Spar 600,-
febiSKU:FE31449-d
3 anmeldelser

Pris:
Salgspris1.199 kr Ordinær pris1.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
199 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
stk

Beskrivelse

Styredemper til Mercedes Gelandewagen W463 ('90-)

Denne styredemperen er spesialdesignet for å passe til Mercedes Gelandewagen W463 ('90-) og vil forbedre kjøreegenskapene til bilen din. Den reduserer vibrasjon og ujevnheter i styringen, noe som gir en mer komfortabel kjøreopplevelse.

Forbedret kjørestabilitet og sikkerhet

Denne styredemperen er spesifikt konstruert for å forbedre kjørestabiliteten og sikkerheten til Mercedes Gelandewagen W463 ('90-). Den bidrar til å redusere støt og vibrasjoner som oppstår under kjøring, og gir bedre kontroll og presisjon i styringen.

Holdbar konstruksjon av høy kvalitet

Styredemperen er lagd av materialer av høy kvalitet for å sikre lang levetid og pålitelighet. Den er designet for å tåle de tøffe forholdene på veiene og gi pålitelig ytelse over lang tid.

Enkel installasjon

Denne styredemperen er enkel å installere og passer perfekt til Mercedes Gelandewagen W463 ('90-). Du trenger ikke å gjøre noen endringer eller tilpasninger. Bare fest den på plass og nyt forbedret kjøreopplevelse.

Gi bilen din det ekstra løftet den fortjener

Med en styredemper kan du gi bilen din det ekstra løftet den fortjener. Ikke bare vil den forbedre kjøreegenskapene og sikkerheten, men den vil også bidra til å gjøre kjøreopplevelsen mer behagelig og komfortabel. Bestill din styredemper i dag og oppgrader din Mercedes Gelandewagen W463 ('90-)!

  • Passer til: Mercedes Gelandewagen W463 ('90-)
  • Dimensjoner (Lengde x Bredde x Høyde): 15 cm x 5 cm x 5 cm