Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Stiger


Selv en enkel stige viser seg ofte å være uerstattelig. Dette tilbehøret blir spesielt verdsatt hos eierne av terrengkjøretøy, siden konstruksjonen på kjøretøyene kan gjøre det vanskelig å få tilgang til de øverste delene av kjøretøyet. Ved hjelp av bilstigen kan du raskt klatre opp til taket for å laste inn bagasje, installere telt eller fjerne søle og gjørme fra kjøretøyet. Det er vanskelig å finne et like funksjonelt tilbehør til terrengbiler. Derfor bør enhver større bil være utstyrt med en slik stige.


Selv om dette ikke er spesielt kompliserte enheter, er det verdt å legge merke til den gode kvaliteten. Stige av høy kvalitet kjennetegnes med en solid konstruksjon og god stabilitet. Dette er viktig for å unngå økt risiko for ulykker man ikke har råd til. Holdbarheten er også viktig. Tilbehøret må tåle hyppig og intens bruk, og må derfor lages for bruk under vanskelige forhold. Dette medfører ikke bare mot mekaniske skader, men også regn, temperaturforandringer, og andre faktorer som over tid kan svekke utformingen av understellet betydelig.

 

Når det gjelder sortimentet i butikken, kan du selvfølgelig stole på høyeste kvalitet. For å tilfredsstille alle kunder handler vi kun fra ledende produsenter i bransjen, som leverer produkter som står til forventningene. Det er viktig for oss at bilstigene vi tilbyr holder høy standard, både når det gjelder konstruksjon og materialene som brukes. Enhetene kjennetegnes ved ergonomi og godt håndverk. Dessuten kan de enkelt monteres på bilen, og når de er riktig montert, skal de være veldig stabile og holdbare.

 

Det kan være en fordel å gjøre seg kjent med vårt brede utvalg av varer og velge de beste stigene tilgjengelig. Valget kan være omfattende. I tilbudet finner du modeller tilpasset biler av kjente merker, spesialdesignet for full bruk. Det er brukt materialer av høy kvalitet som lett kan håndtere tøffe værforhold og kontakt med forskjellige typer forurensing som kan oppstå under kjøring i terrenget. Dessuten tilbyr vi veldig attraktive priser. Dette er en skikkelig godbit for enhver bilturist eller campingentusiast.