Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Drivstoffsystemer


Det er åpenbart at et kjøretøy ikke kan dra noen steder uten et velfungerende drivstoffsystem. For å sikre at alt fungerer som det skal, bør man legge vekt på biltanken. Du må ikke undervurdere dens tilstand fordi den er en av de viktigste delene på bilen. Drivstofftanken skal oppbevare og beskytte drivstoffet i bilen. Det er en enkel, men viktig oppgave. Derfor er det viktig å sjekke at drivstofftanken i bilen din oppfyller alle tekniske standarder.


Alle de enkelte delene av drivstoffsystemet må samarbeide for at helheten skal fungere effektivt og riktig. Hvis du vil gleder deg over kjøretøyets fulle ytelse, må du sørge for at hvert enkelt element er intakt og ikke feiler. Dersom det skulle oppstå funksjonsfeil i biltanken eller dens komponenter, kan det hende reservedelen må erstattes. Leter du etter rimelige produkter av full funksjonalitet og høy kvalitet, er et verdt å bli kjent med hva butikken vår har å tilby.

 

Nomax-serien tilbyr deler til drivstoffsystemer fra kjente merker som BMW, Fiat, Citroen, Honda, Hyndai, Jeep, Mitsubishi, Kia, Nissa, Peugeot, Opel, Subaru, SsangYong, Toyota og Volkswagen. Her vil du finne produkter som passer deg! Når du velger drivstofftank fra tilbudet vårt, kan du forvente gode tekniske parametere, lang levetid, samt en sterk, solid konstruksjon basert på holdbare materialer. En god drivstofftank kjører lenge og problemfritt. Vi setter kvalitet på våre produkter først. Derfor oppfordrer vi deg til å bli kjent med de enkelte elementene i katalogen der du finner nøyaktige parametere og tekniske spesifikasjoner.