Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Suspensjoner


Terrengkjøretøy er tilpasset for å ta seg frem i tøffe terreng. Takket være deres spesielle konstruksjon og mange forbedringer, er dette kjøretøy som lett overvinner veiene som vanlige biler ikke har tilgang til. 4x4 fjæring er en av de viktigste systemene hos slike biler, spesielt hos terrengmodellene. Derfor er det viktig å sørge for god stand og full funksjon.

Hovedårsaken til at terrengoppheng er så viktig for 4x4, er deres store innvirkning på kjøringen og ytelsen til hele kjøretøyet. Dette systemet har god kjørekomfort, håndtering, trekkraft og generell veibeherskelse. Valg av terrengoppheng og godt vedlikehold, burde derfor være i enhver ansvarlig sjåførens interesse.

 


Hvordan tar du vare på din 4x4 fjæring?

Dersom du ønsker å investere i god komfort og sikkerhet når du kjører, er det verdt å gjøre seg kjent med Nomax-tilbudet. Delbutikken vår er det selvskrevne valget for sjåfører som forventer høyeste kvalitet på komponentene. Vi tilbyr forskjellige typer tilbehør og reservedeler. Du finner et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter som presterer godt i terrenget. Dette er utstyr fra kjente og respekterte merker som Doinson, Trailmaster og Rubicon Express.

Det unike NOMAX-tilbudet – hvorfor skal du stole på oss?

Ved å velge de delene vi har på lager, kan du stole på at du får den høyeste kvaliteten og presis, detaljert utførelse som garanterer at kjøretøyets terrengoppheng vil fungere jevnt, selv på de vanskeligste rutene. De er solide, holdbare og pålitelige, og derfor kan du stole på bilen under alle forhold. Til tross for høy kvalitet, er ikke prisene unødvendig høye. Prisene vi tilbyr er fullt overkommelige overraskende attraktive. Derfor vil alle off-road entusiaster kunne handle nødvendig utstyr.  

Vi oppfordrer deg til å bli kjent med de forskjellige produktene i det omfattende NOMAX-sortimentet. 4x4 fjæring er vår spesialitet. Derfor er vi sikre på at vårt store utvalg vil tilfredsstille dine behov.