Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Lakk Og Kjemi


Et terrengkjøretøy er dømt til å bli konstant skitten, og det er ikke rart. Bilen er tilpasset for å overvinne terrenghinder, samt kjøre i ekstremt vanskelig terreng. Det er ofte våtmarke, gjørmete områder med mange grener liggende på bakken. For at bilen skal vare lengre, er det nødvendig å ta vare på den og bruke forskjellige beskyttelsesmidler. Nettbutikken tilbyr bilkjemikalier av høy kvalitet, for eksempel bilmaling eller spraybeskyttelsesmidler.

Bilmaling i Nomax-butikken

Butikken vår tilbyr bilmaling av høy kvalitet som lar deg oppgradere bilen din. De tilgjengelige produktene i vårt tilbud vil tillate deg å f.eks. lage et militært design på bilen din. Militærsettet inneholder fire malingsfarger - grønn, to toner av brun og svart. Malingen er to-komponent, basert på polyuretanharpikser av høy kvalitet. Preparatene er preget av et lavt innhold av flyktige organiske forbindelser. De er ment for å male både små og store overflater. I tillegg til sitt unike utseende, vil bilen din også være beskyttet mot riper og skadelige effekter av UV-stråling.

Bilkjemikalier – Raptor-preparater i Nomax-butikken

Butikkens tilbud inkluderer også Raptor malingsprodukter. Slike preparater er perfekte for renovering av terrengbiler eller lastebiler. Disse er spraybeskyttelsesmidler som skaper et ekstremt sterkt og slitesterkt 2K uretanbelegg på overflaten. Disse produktene gir en struktureffekt og er tilgjengelige i to varianter. Den første er et svart fargede middel, og den andre er et middel for selvfarging til hvilken som helst farge. Når det gjelder sistnevnte, må du tilsette akryllakk til middelet. Bilkjemikalier av denne typen beskytter effektivt mot riper, flekker og skadelige effekter av værforhold. Det er også ekstremt nyttig om vinteren når bilen utsettes for de skadelige effektene av fuktighet. Slike beskyttelsesmidler brukes vanligvis med pistol.

Bilmaling kan brukes både som et middel til å beskytte karosseriet til 4x4-biler, så vel som enkeltelementer i bilen - karosseritrapp, bagasjeromsinteriør, rørdeksler og hjulbuer.

Vi inviterer deg til å bli kjent med tilbudet av bilkjemikalier og maling i Nomax nettbutikk.