Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Taktelt


Et taktelt av høy kvalitet er en din beste venn på tur. Derfor burde dette være en del av reiseutstyret. I motsetning til standardalternativene er det et spesialisert utstyr. Som navnet antyder er det montert på taket av bilen for å gi praktiske og trygge soveforhold. Taktelt er kompatible med de fleste biler. Det er installerte takstativer eller rekkverk, vekk fra vått underlag, dyr og lignende faktorer som kan forstyrre nattesøvnen.


I vår butikk kan du finne et bredt utvalg av produkter i denne kategorien. Vi er godt kjent med kravene til reisende, og det er grunnen til at vi har gjort vårt ytterste for å utarbeide et godt tilbud som tilfredsstiller selv de mest kravstore kundene. Hvorfor skal du satse på sortimentet vårt? Dette er produkter fra kjente og respekterte merker kvalitet og nøye utførelse først. Tilgjengelige taktelt til bil er laget av materialer av god kvalitet og vil garantert tåle tøff bruk i terrenget.

 

Vi legger særlig vekt på holdbarhet. Hvert biltakstelt på lageret til Nomax er fra øverste hylle, og tilpasset deg som er på tur. Takket være den lette konstruksjonen og de solide stålhengslene, er de ekstremt holdbare og stabile. Legg også merke til vannmotstanden og vindbeskyttelsen. Mange av modellen har dessuten et ekstra myggnett som beskytter mot ubehagelig insektbitt om natten.

 

Men det er ikke alt! Tilleggsutstyret til takteltene er stort nok til at det er verdt å ta en titt på dette altomfattende tilbudet! Tilbehør som en ekstra stige eller interne LED-lys, vil definitivt gjøre nettene i et slikt telt mye mer behagelig. Utseende på teltet er også viktig. Det er viktig at det ser pent og estetisk ut, både på innsiden og utsiden.

 

Shopping hos Nomax er derfor det perfekte valget for deg som setter pris på et komfortabelt, holdbart og funksjonelt taktelt. Vi oppfordrer deg til å gjøre deg kjent med de enkelte produktene vi tilbyr, deres spesifikasjoner og tekniske parametere. Hos oss trenger du ikke å betale for mye. Du får også telt for fire personer til en rimelig pris. Vi er spesialister, og derfor kan du stole på oss når det gjelder profesjonelt utstyr for reisende. Høy kvalitet og et bredt utvalg i en attraktiv prisklasse tilgjengelig for deg.