Sideskjørt BMW 7 M-Pack / M760e G70

MaxtonSKU:BM-7-G70-MPACK-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.999,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Bmw 7 M-Pack / M760e G70 - Enestående Tuningelementer

Gi din Bmw 7 M-Pack / M760e G70 et unikt utseende og forbedret aerodynamikk med våre iøynefallende sideskjørt diffusorer. Fremstillt av Maxton Design, en verdenskjent produsent av hissig tuningsutstyr, våre sideskjørt gir bilen din en visuell metamorfose samtidig som de forbedrer aerodynamikken. Laget av høykvalitets absorbed plast, sideskjørtene er motstandsdyktige mot vær, vind og UV-stråling.

Maxton Designs Kvalitetsforsikring og Sertifisering

Våre M-Pack / M760e G70 sideskjørt diffusorer har høyeste kvalitetsstandarder og har fått TÜV Materialgutachten-sertifisering. Abs materialet er kjent for sin styrke og motstandsdyktighet mot skader, og er vanligvis brukt i produksjonen av premium tuningkomponenter. Skjørtene er dekket med et UV-repellerende lag for å beskytte mot skadelig solstråling.

G70 Tuning Elementer: Estetisk og Funkjsonell

Bmw 7 M-Pack / M760e G70 sideskjørt diffusorer gir en visuell senking av bilens karosseri og legger til en racing silhuett. Disse skjørtene binder sammen front- og bakdel av bilen, og gir en estetisk tiltalende sammensetning. Monteringsett er inkludert, og de er klare for umiddelbar bruk.

Hvis du er ute etter tuningelementer som oppgraderer den visuelle påvirkningen og aerodynamikken til din bil, er våre Bmw 7 M-Pack / M760e G70 sideskjørt diffusorer et idealist valg.