Sett: Aspöck Multipoint II markeringslys bak, Superpoint II markeringslykter med 7 m 13-pins sele

UTTSKU:UT004971
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.399 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-10 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Sett: Aspöck Multipoint II markeringslys bak, Superpoint II markeringslykter med 7 m 13-pins sele

Elektrisk installasjon for 13-pins tilhenger - lengde 7 m - sett

Vi tilbyr et fullstendig komplett ledningsnettsett for lette og tunge tilhengere, inkludert Aspöck Multipoint II-kombinasjonslykter, Superpoint II lange konturmarkeringslys og markeringslys.

Mantes elektrisk installasjon - sammensetning og tekniske data
  • Mantes-bunt , 7 m lang, 5-PIN bajonettkontakt - hovedkabelkjernetverrsnitt - 0,5 mm2
  • Sprutsikker, motstandsdyktig mot værforhold og mekaniske skader, 8-PIN -plugg
  • Multifunksjons baklykter Aspöck Multipoint II - funksjoner: posisjonslys, bremselys, tåkelys, reflekterende trekant, blinklys, nummerskiltlys, ryggelys
  • Markeringslys Aspöck Superpoint II Long - 3 funksjoner: frontposisjon (hvitt lys), bakposisjon (rødt lys), kontur (gult lys)
  • Koblinger - hurtigkoblinger for markeringslamper muliggjør modulær tilkobling av markeringslamper til bjelken med ett klikk!
En gjeng av det polske selskapet Mantes - bevist kvalitet

Ved å velge Mantes produksjonsbunter kan du være sikker på at du kjøper et 100 % polsk produkt, som produsenten legger størst vekt på. Før de forlater fabrikken, kontrolleres hver bunt for elektrisk effektivitet og fysisk holdbarhet av tilkoblinger.

Mantes elektriske installasjon består av kabler av høy kvalitet, sprutsikre plugger, raffinerte deler og spesielt et gjennomtenkt design satt sammen med lidenskap.

Hvordan velge elektrisk installasjon for tilhengeren?

Uansett om du er på utkikk etter en installasjon for lette hengere eller bergingsbiler, hjelper vi deg med å velge riktig sele til din tilhenger.

For å velge riktig monteringslengde, mål lengden på tilhengeren fra kant til kant sammen med hele lengden på draget. Til denne dimensjonen bør det legges til ca. 50 - 60 cm klaring for å unngå skade fra servicebelastning. Klar!

Mantes elektrisk installasjon - et solid produkt og et trygt valg spesielt for deg!

Det elektriske selesettet med belysning er en ferdig "plug and play"-pakke designet for alle tilhengerbrukere. Rask og enkel montering av selen som ikke krever noe spesialverktøy er en stor fordel med Mantes-produktet.