Frontleppe Volvo V40

MaxtonSKU:VO-V40-2-FD1C
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Front Splitter Volvo V40: Opgrader din biloplevelse

Med vårt komplett sett til Volvo V40 2012-2019 får du økt bilkjøring med forbedret grep og stabilitet. Settet inkluderer en splitter/front støtfangerleppe spoiler, monteringssett og manual, alle preget av enkelhet og brukervennlighet. Splitteren er ferdig for montering i en slående svart farge. Ingen ekstra arbeid er nødvendig med mindre ønsket farge er annerledes.

Estetikk og funksjonalitet med Biltilbehør

Denne splitter gir ikke bare en visuell oppgradering ved å senke bilens utseende, men øker også bilens grep. Laget av ABS-plast, et materiale designet for bilindustrien, er produktet preget av økt styrke og fleksibilitet.

Kvalitet og Sertifisering

Å inkludere vårt produkt i bilen din, garanterer du entreprise og kvalitet. Våre produkter er TÜV Materialgutachten-sertifiserte, som bekrefter høy standard og kvalitet på materialet. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, noe som sikrer ekte og pålitelige produkter.

Så når du tenker på Volvo V40 bilopgradering, bilstabilitet, ABS-plast biltillegg og kvalitetssertifiserte bilprodukter, tenk på vår front splitter for Volvo V40.