Spoiler Cap - Lamborghini Urus Mk1 18-

MaxtonSKU:LA-UR-1-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Lamborghini Urus Mk1 Spoiler Cap - 2018 Modell

Utforsk premium luksus utseende for din bil med vår Lamborghini Urus Mk1 Spoiler Cap. Designet av førende bilmarkedets merke, Maxton Design, gir dette produktet en kombinasjon av aerodynamisk forbedring og estetisk appell til bilen din.

Maxton Design Kvalitet og Estetikk

Maxton Design er kjent for sin produksjon av glatte, kreative og høykvalitets optiske tuningdeler. Verdsatt for sin allsidighet, er Maxton Design tuning kompatibel med et stort antall forskjellige bilmerker. Lamborghini Urus Mk1 spoiler cap, et av de mest bemerkelsesverdige produktene i deres sortiment, er svært enkel å installere og krever ikke ytterligere maling.

Den Optimale Valg for Bilentusiaster

Hvorfor er det verdt å investere i en Lamborghini Urus Mk1 spoiler cap? Denne spoiler cap er sertifisert med TÜV Materialgutachten, motstandsdyktig mot UV-stråling og fuktighet, og kommer i en rekke overflateutseender. Dette tillater deg å tilpasse bilens utseende etter dine preferanser, samtidig som det sikrer lengre varighet og høyere kvalitet.

Økt Aerodynamikk og Stilig Utseende

Denne spoiler cap er dedikert til Lamborghini Urus Mk1 og er svært lett å montere den. I kombinasjon med en baksplitter, sideskjørt og en frontsplitter, vil spoiler cap gi et mer interessant racing utseende og bedre veigrep på din Lamborghini Urus Mk1. Dette Maxton Design-produktet kommer klart til installasjon, er TÜV-sertifisert, UV-bestandig og er laget av et motstandsdyktig ABS-materiale.