Diffuser Street Pro - Peugeot 208 GTi Mk1 12-15

MaxtonSKU:PE2081GTICNC-RS1BRB
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader din Peugeot 208 GTi Mk1 12-15 med Diffuser Street Pro

Diffuser Street Pro tar din Peugeot 208 GTi Mk1 12-15 til neste nivå med det siste innen automobilteknologi og gir den et drastisk bedre utseende fra baksiden. Laget av det slitesterke og fleksible ABS-plast som er velkjent og utstrakt brukt i bilindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler.

Våre Kvalitetsgarantier og Fordeler med ABS-plastmateriale

Hver Diffuser Street Pro vi produserer går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV godkjent for å sikre dens høye holdbarhet og fleksibilitet. Vi benytter kun ABS-plast av høyeste kvalitet for å garantere at våre produkter opprettholder deres holdbarhet og utseende gjennom tidens tann og tøffe kjøreforhold.

Enkel Installering

Kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en lettforståelig monteringsmanual. Hos oss er det ingen ekstra trinn, alt du trenger følger med i pakken for enkel installering.

Vår hovedprioritet er å tilby de beste produktene til våre kunder som steriliserer deres biler. Derfor er vi en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vår Diffuser Street Pro for Peugeot 208 GTi Mk1 12-15 er ikke noe unntak.