Sideskjørt lepper - Peugeot Partner Mk3 18-

MaxtonSKU:PE-PA-3-SD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt lepper - Peugeot Partner Mk3 18-

Materiale og holdbarhet av Sideskjørt

Vårt Sideskjørt lepper - Peugeot Partner Mk3 18- er laget av kvalitets ABS-plast. Denne plasten er kjent for å være et populært materiale i bilindustrien, brukes til fabricering av fabrikkstøtfangere og andre viktige karosserideler. Dette kvalitetsproduktet gjennomgår strenge kvalitetskontroller og er TÜV-godkjent for å sikre den høye holdbarheten, fleksibiliteten og materialets kvalitet som det er laget av.

Utseende og monteringsklar Sideskjørt

Ved å tilføye dette Sideskjørtet til bilen din, vil du oppnå en drastisk forbedret visuell appell for begge sidene på bilen. Sideskjørtet kommer monteringsklar og inkluderer alle nødvendige monteringselementer. Vårt produkt følger en monteringsmanual med klare instruksjoner, og krever ingen ekstra trinn for installasjon. Dette betyr at du raskt og enkelt kan forvandle utseendet på bilen din.

Maxton Design produkter i Norge

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan stole på at vi leverer kun de beste kvalitetsdeler for bilen din. Vårt sterke partnerskap med Maxton Design garanterer at vi alltid kan tilby deg det aller nyeste innen bildekor.