Frontleppe - Peugeot Partner Mk3 18-

MaxtonSKU:PE-PA-3-FD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Frontleppe - Peugeot Partner Mk3 18-

Med vår Frontleppe - Peugeot Partner Mk3 18-, får bilen din et raffinert og stilrent utseende. Denne frontleppen er laget av ABS-plast, et materiale som er kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet. ABS-plast brukes ofte i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Produktet oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som sikrer den høye holdbarheten og det slående utseendet som vil ta pusten fra deg.

Drastisk Forbedret Bilutseende

Vår Frontleppe - Peugeot Partner Mk3 18- vil gi et drastisk forbedret utseende på bilen din. Den er designet for å fremheve og forbedre bilens naturlige linjer. Frontleppen vil skape en dramatisk forbedring av din bilens estetikk. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og detaljert monteringsmanual. Det betyr at du kan forvente en enkel og problemfri installasjon, uten behov for ekstra trinn.

Av Bedste Kvalitet og TÜV godkjent

Vår Frontleppe - Peugeot Partner Mk3 18- er ikke bare et estetisk tillegg til bilen din, men den representerer også fremragende kvalitet. Den er laget av førsteklasses ABS-plast, det ideelle materialet for biltilbehør på grunn av sin holdbarhet og motstand mot vridning og belastning. Denne frontleppen har undergått strenge tester for å sikre dens kvalitet, styrke og holdbarhet. Alt dette for å gi deg fred i sinnet du fortjener når du investerer i bilen din.

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge.