Spoiler Cap - Seat Ibiza Mk5 17-21

MaxtonSKU:SE-IB-5-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap for Seat Ibiza Mk5 2017 - 2021

Seat Ibiza Mk5 2017 - 2021 er en av de mest populære bilene på markedet, og mange eiere ønsker å forbedre bilens utseende og aerodynamikk med kvalitets tuningdelers. Dette settet med en Spoiler Cap fra Maxton Design kan være det perfekte tillegget til din Seat Ibiza.

Maxton Design - Kvalitet og kreativitet i tuningdeler

Maxton Design har lang erfaring i bilmarkedet, og er kjent for produksjon av glatte og kreative høykvalitets tuningdeler som spoilere, støtfangere, splitttere, sideskjørt og diffusere. Disse delene er utformet for å forbedre bilens aerodynamikk og fornye utseendet, uten behov for ekstra maling eller annen behandling. Denne spoilerkappen til Seat Ibiza Mk5 er ingen unntak.

Seat Ibiza Mk5 spoilerkappe - Enkel installasjon, stor effekt

Denne spoilerkappen er utrolig enkel å installere, og kan gi bilen din et unikt og racinginspirert utseende. Høytrykket fra luftstrømmen rundt kristet rom som skapes av spoileren, forbedrer bilens trekkkraft. I tillegg er kappen laget i holdbart og fleksibelt ABS-materiale, som er TÜV-sertifisert og belagt med et UV-avvisende lag.

Spoiler Cap - Seat Ibiza Mk5 komplett sett

Dette komplett sett inkluderer en spoilerforlengelse med 3M-tape og en avfettningsklut. Maxton Design er en ledende produsent på verdensmarkedet og deres produkter kan installeres i et stort antall bilmerker. Denne spoilerkappen for Seat Ibiza Mk5 er et av deres fineste produkter, og vil tilføre en spennende detalj til din bil.