Frontleppe V.1 - Seat Ibiza Mk5 17-21

MaxtonSKU:SE-IB-5-FD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Frontleppe V.1 - Seat Ibiza Mk5 17-21

Gi din bil en estetisk oppgradering med vår Frontleppe V.1 for Seat Ibiza Mk5. Laget av slitesterk og fleksibel ABS-plast som er ofte brukt i bilindustrien, dette produktet er designet for å tåle tidens prøve og understreke bilens design. Våre produkter er nøye testet og godkjent av TÜV for å sikre høy holdbarhet og kvalitet

Skreddersydd for Seat Ibiza

Vår Frontleppe V.1 er spesielt laget for å passe perfekt til Seat Ibiza Mk5 modeller mellom 2017 og 2021. Den kommer monteringsklar, komplett med alle nødvendige monteringskomponenter og en detaljert monteringsmanual. Ingenting ekstra er nødvendig, noe som sikrer en problemfri installasjon.

Utmerket materialvalg

Materialvalget for denne frontleppen er ABS-plast, et materiale som er bredt brukt i bilindustrien for sin høye holdbarhet, fleksibilitet, og det gir produksjonen av skarpe og rene detaljer. Våre Frontleppe V.1 - Seat Ibiza Mk5 17-21 er ingen unntak.

Maxton Design - Godkjent forhandler

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan derfor være trygg på at produktene du kjøper fra oss er autentiske og av høy kvalitet. Ikke gå glipp av denne eksepsjonelle frontleppen for å forbedre det estetiske utseendet og funksjonen til din Seat Ibiza.