Frontleppe V.2 - Skoda Enyaq iV 20-

MaxtonSKU:SK-EN-1-FD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Frontleppe V.2 - Skoda Enyaq iV 20-

Oppgrader bilen din med vår Frontleppe V.2 tilpasset for Skoda Enyaq iV 20-. Laget robust med kvalitets ABS-plast, hyppig brukt i bilindustrien for å lage varige støtfangere og andre viktige karosserideler. Dette sterke, fleksible materiale garanterer høy holdbarhet på produktet."

Kvalitetsgodkjent og Holdbart Design

Vårt Frontleppe V.2 går gjennom strenge kvalitetskontroller og er TÜV-godkjent for å sikre høyeste holdbarhet og fleksibilitet. Den solide designen bidrar til et forbedret utseende på bilen din og opprettholder en utmerket ytelse i mange år.

Enkel Monteringsprosess

Dette produktet kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringsverktøy og en brukervennlig monteringsmanual med enkle instruksjoner. Med null ekstra trinn er installasjonsprosessen rask og enkel, slik at du umiddelbart kan begynne å nyte fordelene.

Maxton Design autorisert distributør

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Med vårt forpliktelse til å tilby bare det beste til bilentusiaster, kan du være sikker på å få optimal kvalitet og ytelse fra våre produkter.