Sideskjørt lepper - Opel Insignia Mk2 17-

MaxtonSKU:OP-IS-B-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Opel Insignia Mk2 17- Sideskjørt Lepper

Opplev den ultimate forbedringen av bilens utseende med vårt Opel Insignia Mk2 17- Sideskjørt Lepper. Gradvis forvandling er garantert med vårt maksimalt holdbare og skyhøyt fleksible produkt som er strengt kvalitetskontrollert og TÜV-godkjent. Med et sterkt engasjement for kvalitetsmaterialer, er vårt sidekjørt fremstilt fra bransje-foretrukne ABS-plast, kjent for sin bemerkelsesverdige bruk i bilindustrien.

Fleksibilitet og Holdbarhet med ABS-Plast

Produsert med tanke på lengre levetid, er vårt Opel Insignia Mk2 17- Sideskjørt Lepper laget av ABS-plast som er kjent for sin eksepsjonelle holdbarhet og fleksibilitet. ABS-plasten har bred anvendelse i bilindustrien, spesielt i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Vi sørger for at dette produktet oppfyller alle streng kvalitetskrav og er TÜV-godkjent.

Estetisk Forbedring til Bilen Din

Forbedre bilens estetikk betraktelig på begge sider med Opel Insignia Mk2 17- Sideskjørt Lepper. Hver enhet leveres monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn å bekymre seg for, noe som gjør prosessen så enkel og uanstrengt som mulig.

Autorisert Distributør av Maxton Design

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi at du mottar bare de topprangerte Opel Insignia Mk2 17- Sideskjørt Lepper laget etter de høyeste standardene i bilindustrien. Ta et skritt mot en mer stilfull og funksjonell bil i dag.