Frontleppe V.1 - Opel Insignia Mk2 17-

MaxtonSKU:OP-IS-B-FD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Frontleppe V.1 - Opel Insignia Mk2 17-

Oppdag vår Frontleppe V.1 - Opel Insignia Mk2 17- som presenterer det siste innen bil styling teknologi. Denne premium frontleppe har blitt strengt testet og godkjent av TÜV for å garantere topp kvalitet og lang levetid.

Bruken Av ABS-plast

Dette produktet er produsert med ABS-plast, som er kjent for sin høye holdbarhet og fleksibilitet. Vanlig brukt i bilindustrien, er ABS-plast det ideelle materialet for støtfangere og andre bilkomponenter, og gir deg et produkt av høyeste kvalitet og pålitelighet.

Drastisk Forbedret Utseende

Vår frontleppe vil gi bilen din et drastisk og forbedret utseende. Kommer klar til montering, inkludert alle nødvendige monteringselementer og en instruksjonsbok med klare instruksjoner - det er ikke noe ekstra arbeid nødvendig.

Maxton Design-produkter

Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, tilbyr vi en rekke deler for biler, inkludert dette kvalitetsproduktet.

Dette er mer enn en bil del. Den er et sterkt, pålitelig og kvalitetssikret stykke teknologi som vil gi bilen din et drastisk forbedret utseende som du kan være stolt av.