Spoiler Cap - Volkswagen Touareg R-Line Mk3 18-

MaxtonSKU:VW-TO-3-RLINE-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap - Volkswagen Touareg R-Line Mk3 18-

passer:

Volkswagen Touareg R-Line Mk3 2018 -

Komplett Set Inneholder:

  • Spoilerforlengelse Med 3M Tape
  • Avfettingsklut

Maxton Design er et merke som har fungert på bilmarkedet lenge. Spesialiteten til denne polske produsenten er produksjon av glatte og kreative høykvalitets optiske tuningdeler. I firmaets produktserie finner du mange spoilere, støtfanger, splittere, sideskjørt og diffusere som kan brukes til å styrke maskinens aerodynamikk og fornye utseendet samtidig. Maxton Design-tuning kan installeres i et stort antall forskjellige bilmerker, takket være at produsenten har sikret en ledende posisjon på verdensmarkedet. En av de mer interessante elementene dedikert til Volkswagen Touareg R-Line Mk3 er dette produktet i form av en spoiler cap. Hetten er veldig enkel å installere og krever ingen ekstra maling.

Hvorfor er det verdt å vurdere kjøp av Volkswagen Touareg R-Line Mk3 spoiler cap?
- den er sertifisert med TÜV Materialgutachten
- den er beskyttet mot Uv-stråling
- den er motstandsdyktig mot fukt
- det trenger ikke å males
- den kommer i en rekke overflate ser ut

Spoiler hetten dedikert til Volkswagen Touareg R-Line Mk3 er enkel å montere. Den vil være den mest presentable sammensatt med en baksplitter, sideskjørt og en frontsplitter. Produktet er tilgjengelig i teksturert, glanset eller karbon overflatefinish. Spoileren får luftstrømmen rundt karosseriet til å utøve høyere trykk på bakakselen som resulterer i at bilens trekkraft blir forbedret. Hetten vil bidra til et mer interessant racingutseende for din Volkswagen Touareg R-Line Mk3 og vil bli en fin finish til den generelle tuningen.

Denne Volkswagen Touareg R-Line Mk3 spoiler cap er en av mange Abs-lagde gjenstander i butikken vår. Materialet viser egenskaper som gjør det perfekt egnet for produksjon av bildeler av mange forskjellige typer. Abs er holdbart, fleksibelt og motstandsdyktig mot tøft vær. Den er TÜV-sertifisert og belagt med et Uv-avstøtende lag. Dette Maxton Design-elementet leveres klar for installasjon og har fått TÜV Materialgutachten-sertifikat.