Sideskjørt lepper - Peugeot 508 GT Mk1 Facelift 14-18

MaxtonSKU:PE-508-1F-GT-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Peugeot 508 GT Mk1 Facelift 14-18 Sideskjørt Lepper

Oppgrader din Peugeot 508 GT Mk1 Facelift 14-18 med våre førsteklasses Sideskjørt lepper. Laget av robust ABS-plast, brukt utstrakt i bilindustrien for produksjon av støtfangere og andre karosserideler, disse sideskjørtene tåler tidens tann. Dette produktet er grundig testet for kvalitet, sertifisert av TÜV, og gir dermed en høy holdbarhet og fleksibilitet.

Kvalitets Sideskjørt for Peugeot 508 GT Mk1 Facelift 14-18

Våre sideskjørt lepper gir et skarpere utseende til begge sider av bilen din. De kommer monteringsklare, med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, noe som sikrer en rask og effektiv installasjon.

Maxton Design Autorisert Distributør i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, kan du være sikker på at våre sideskjørt lepper er av høy kvalitet. Vi jobber kontinuerlig for å oppfylle våre kunders behov, og streber alltid etter å tilby de beste produktene til de mest konkurransedyktige prisene.

Gi din Peugeot 508 GT Mk1 Facelift 14-18 en visuell oppgradering med våre Sideskjørt lepper. Opplev forbedret holdbarhet, fleksibilitet og stil.