Frontleppe V.1 - Renault Clio Mk5 19-

MaxtonSKU:RE-CL-5-FD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Robust Frontleppe V.1 for Renault Clio Mk5 19-

Maxton Design er stolt av å presentere vår Frontleppe V.1 for Renault Clio Mk5 19-, et førsteklasses produkt laget av High-end ABS-plast, et svært holdbart og fleksibelt materiale i bilindustrien. Hver eneste del går gjennom strenge kvalitetskontroller og er TÜV-godkjent for å tilby optimal holdbarhet og pålitelighet.

Høykvalitets materiale:

Vår frontleppe er laget av ABS-plast, som er kjent for sin styrke og holdbarhet. Denne typen plast brukes ofte til å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler, noe som sikrer at produktet vårt er like holdbart som det ser bra ut.

Estetikk og funksjonalitet:

Ikke bare forbedrer vår frontleppe estetikken til bilen din dramatisk, men den kommer også klargjort for montering med alle nødvendige monteringselementer og en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn som kreves fra din side.

Maxton Design - Din pålitelige partner:

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, gir vi deg kvalitet og pålitelighet på alle kjøp. Vårt team er dedikert til å tilby den beste servicen, og hjelper deg med alle dine behov.