Spoiler Cap - Volkswagen Caddy Mk3 Facelift 10-15

MaxtonSKU:VW-CA-3F-CAP1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap - Volkswagen Caddy Mk3 Facelift 10-15

Dette er en høykvalitets Volkswagen Caddy Mk3 Facelift spoiler cap designet spesielt for modeller fra 2010 - 2015. Produsert av det anerkjente merket Maxton Design, er denne spoiler cap et flott tillegg som fremhever det aerodynamiske designet på bilen din og samtidig gir et fresht utseende.

Overlegen Kvalitet og Design

Maxton Design har lenge vært en betrodd aktør i bilmarkedet, kjent for å lage slanke, kreative og høykvalitets optiske tuningdeler. I deres sortiment finner du mange spoilere, støtfangere, splittre, sideskjørt og diffusorer som kan brukes til å forbedre kjøretøyets aerodynamikk og friske opp utseendet. Dette produktet leveres som et komplett sett som inkluderer SPOILERFORLÆNGELSE Med 3M Tape og avfettningsklut.

Holdbar og Enkel Installasjon

Denne spoiler cap trenger ingen ekstra maling og er svært motstandsdyktig mot fuktighet og UV-stråling, takket være sin UV-beskyttende finish. Den er også TÜV-sertifisert. Dette betyr at du kan være trygg på at det er et trygt og holdbart produkt. Installasjonen er enkel og krever ingen spesielle verktøy.

Forbedrer Performance og Utseende

Dette produktet er spesielt utviklet for Volkswagen Caddy Mk3 Facelift og kan bidra til forbedret kjøreegenskaper ved å øke trykket på bilens bakaksel. Dette vil føre til bedre trekkraft. Spoiler cap vil også bidra til et mer interessant racingutseende på din bil.

Denne Volkswagen Caddy Mk3 Facelift spoiler cap er laget av ABS, et materiale kjent for sin holdbarhet, fleksibilitet og værbestandighet. Den er også TÜV-sertifisert og har en UV-avvisende finish. Dette Maxton Design-elementet er klart for installasjon og sertifisert av TÜV Materialgutachten.