Spoiler Cap - Seat Exeo 08-13

MaxtonSKU:SE-EX-1-K-CAP1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap for Seat Exeo 2008 - 2013 - Maxton Design

Produktet for deg som vil ha mer racing-utseende på din Seat Exeo St 2008 - 2013. Denne spoiler cap fra Maxton Design er et av de mest interessante elementene dedikert til Seat Exeo St. Den vill hjelpe både med å forbedre bilens dynamikk og gi bilen din et friskere utseende.

Maxton Design - Stolte av Kvalitet

Maxton Design er et verdensledende merke innen produksjon av høykvalitetsdeler for bil tuning. Produktene inkluderer en rekke forskjellige spoilere, filtre, sideskjørt, og diffusorer laget for å forbedre bilens aerodynamikk. Spoiler cap for Seat Exeo St er ikke noe unntak!

Spoiler Cap Egenskaper

Spoiler cap for Seat Exeo St er robust og slitesterkt design. Den kommer klar for installasjon og trenger ingen ekstra maling. Produktet er sertifisert med TÜV Materialgutachten, får luftstrømmen rundt karosseriet til å utøve høyere trykk på bakakselen og er motstandsdyktig mot både Uv-stråling og fuktighet.

Perfekt Finish Med Spoiler Cap

Denne spoiler cap vil se mest presentabel ut sammen med en bakre splitter, sidekjørt, og en front splitter. Det vil bidra til et mer interessant racing-utseende for din Seat Exeo St og bli et pent finish til den totale tuning.