Spoiler Cap - Audi Q3 S-Line 8U Facelift 14-18

MaxtonSKU:AU-Q3-1F-SLINE-CAP1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoilerhette - Audi Q3 S-Line 8U Facelift 14-18

Øk Audi Q3s utseende og ytelse

Maxton Design har vært et langvarig navn i bildelerindustrien, og spesialiserer seg på jevne og kreative tuningdeler av høy kvalitet. Et av deres bemerkelsesverdige produkter er Audi Q3 S-Line 8U Facelift spoilerhette. Dette produktet er veldig enkelt å installere og krever ingen ekstra maling.

Kvalitet og holdbarhet

Spoilerhette er verdt å vurdere fordi den har en TÜV Materialgutachten-sertifisering, og gir suveren beskyttelse mot UV-stråling og fuktighet. I tillegg trenger den ingen ekstra maling og er tilgjengelig i en rekke alternativer for overflateutseende. Den solide og holdbare ABS-plastkonstruksjonen sikrer at den tåler tøffe værforhold samtidig som den beholder formen og finishen.

Aerodynamiske Fordeler

Den dedikerte spoilerhetten for Audi Q3 S-Line 8U Facelift er designet for ikke bare å forsterke det sportslige utseendet til kjøretøyet ditt, men også for å forbedre aerodynamikken. Med installasjonen av denne spoilerhetten blir luftstrømmen rundt kjøretøyets karosseri manipulert for å utøve høyere trykk på bakakselen, og dermed forbedre kjøretøyets trekkraft.

Enkel installasjon

Installering av spoilerhetten er en enkel prosess, som gir et vakkert tillegg til kjøretøyets generelle estetikk. Spoilerhetten vil bidra til en mer racing appell for Audi Q3 S-Line 8U Facelift, og blir en fin prikken over i-en på din generelle tuning.

Få kjøretøyet ditt utstyrt med denne Audi Q3 S-Line 8U Facelift-spoilerhetten og opplev en oppgradering i både utseende og ytelse.