Spoiler Cap - Hyundai I20 N Mk3 20-

MaxtonSKU:HY-I20-3-N-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Maxton Design Spoiler Cap for Hyundai I20 N Mk3 2020-

Ønsker du en distinkt og frisk racinglook for din bil? Denne high-end Maxton Design Spoiler Cap for Hyundai I20 N Mk3 2020- oppgraderingen kan være nettopp noe for bilen din. Komplekset er sammensatt av holdbart materiale og inkluderer også en avfettende klut.

Produktdetaljer og Fordeler med Maxton Design Spoiler Cap

Få fordelene med denne flotte Maxton Design Spoiler Cap som hjelper til med å forbedre bilens aerodynamikk og gir bilen din et nytt og spennende utseende. Denne spoiler cap er UV-beskyttet, motstandsdyktig mot fuktighet og krever ingen ekstra maling. Den tilbyr et utvalg av overflateutseende, noe som gjør det til det ideelle valget for din Hyundai I20 N Mk3 2020-.

Installasjon og Bruk av Hyundai I20 N Mk3 Spoiler Cap

Hyundai I20 N Mk3 Spoiler Cap er utrolig enkel å installere, og ser best ut sammen med en bakre splitter, sideskjørt og en fronts splitter. Spoileren reduserer luftstrømmen rundt bilens karosseri, noe som resulterer i et høyere trykk på bakakselen. Dette forbedrer dermed bilens trekkraft markant. Så forbedre racingutseendet på din Hyundai I20 N Mk3 med denne elegante avslutningen.

TÜV-sertifikat og ABS-Materialer av Hyundai I20 N Mk3 Spoiler Cap

Denne Hyundai I20 N Mk3 Spoiler Cap er en av mange produkter i vår butikk som er laget av ABS-materialer. ABS er et holdbart, fleksibelt materiale som er uvurderlig i tøffe værforhold. Den er TÜV-sertifisert og belagt med et UV-avvisende lag. Dette Maxton Design-elementet kommer klar for installasjon og har fått TÜV-materialgutachten-sertifikatet.