Spoiler Cap - Seat Ibiza Cupra Mk3 04-08

MaxtonSKU:SE-IB-3-CU-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap - Seat Ibiza Cupra Mk3 04-08

Hvorfor kjøpe "Spoiler Cap - Seat Ibiza Cupra Mk3 04-08"?

Spoiler cap for Seat Ibiza Cupra Mk3 04-08 er en ideal komponent til din bil, uavhengig om du har tenkt deg en estetisk oppdatering eller forbedre bilens aerodynamiske egenskaper. Dette produktet fra Maxton Design er utformet for å tåle hard bruk, samtidig som den forbedrer den overordnede utseendet på bilen din. Ditt kjøp er verdt: TÜV Materialgutachten-sertifisert, beskyttet mot UV-stråling, fuktighetsresistent, ingen behov for maling, og tilgjengelig i en rekke overflateutseende.

Installasjonen og bruk av "Spoiler Cap - Seat Ibiza Cupra Mk3 04-08"

Spoiler cap dedikert til Seat Ibiza Cupra Mk3 er enkel å montere, passer perfekt med baksplitter, sideskjørt, og frontsplit, og bidrar til et mer interessant racingutseende for din bil. Med denne spoileren får luftstrømmen høyere trykk på bakakselen, noe som resulterer i forbedret grep. En pen finish til total tuning er garantert.

Hva gjør "Spoiler Cap - Seat Ibiza Cupra Mk3 04-08" unik?

Denne Seat Ibiza Cupra Mk3 spoiler cap er blant mange produkter laget av ABS i vår butikk. ABS-materialet har kvaliteter som gjør det perfekt egnet for produksjon av bilkomponenter, det er holdbart, fleksibelt og ufølsomt for hardt vær. Produktet er TÜV-sertifisert og belagt med et UV-avvisende lag. Denne cap fra Maxton Design kommer klar for installasjon med en TÜV Materialgutachten-sertifikat.