Frontleppe V.1 - Seat Ibiza Cupra Mk3 04-08

MaxtonSKU:SE-IB-3-CU-FD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Maxton Design's Frontleppe V.1 - Seat Ibiza Cupra Mk3 04-08

Fremhev bilens estetikk med vår topprangerte Frontleppe V.1 - Seat Ibiza Cupra Mk3 04-08. Laget med ABS-plast av høyeste kvalitet, dette produktet oppfyller alle strenge krav i bilindustrien og er dermed TÜV-sertifisert. Dets holdbarhet og fleksibilitet skinner igjennom i utformingen, noe som betyr at bileiere kan stole på varigheten av dette produktet.

Frontleppe med Høy Holdbarhet

Holdbarhet er kritisk når det kommer til bilkomponenter. Vårt produkt er utformet med ABS-plast som tåler tøffe kjørebevegelser og gir langvarig estetikk til din bil. Den er produsert for å sikre maksimal holdbarhet, nettopp det bileiere ser etter i deres valg av bilkomponenter.

Forbedret Fleksibilitet og Estetikk

Denne Frontleppen kommer med forbedret fleksibilitet og gir bilen din et drastisk bedre utseende. Den leveres klargjort for montering med alle nødvendige elementer og en detaljert monteringsmanual. Du trenger ikke ta noen ekstra skritt - bare følg instruksjonene for enkel installasjon.

Maxton Design - Autorisert Distributør i Norge

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vår rolle garanterer at du får genuine deler av høyeste kvalitet til bilen din. La bilen din skille seg ut med vår holdbare og fleksible Frontleppe V.1 - Seat Ibiza Cupra Mk3 04-08.