Vinger Canards V.3 - Ford Fiesta Mk8 ST / ST-Line 17-

MaxtonSKU:FO-FI-8-STLINE-CAN3
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Vinger Canards V.3 - Ford Fiesta Mk8 St / St-Line 17-

Ford Fiesta Mk8 St-Line og St Modeller Kompatibilitet

Maxton Designs Vinger Canards V.3 passer perfekt med Ford Fiesta Mk8 St-Line 2017 og Ford Fiesta Mk8 St 2018 modeller. Denne høykvalitets tuningen delen vil forbedre din bils aerodynamikk og estetikk.

Velkonstruert og Aerodynamisk Ford Fiesta Canards

Canards er et nøye konstruert, 3D-printet element laget av høykvalitets ABS-plast. De påvirker aerodynamikken til bilen din på en positiv måte, noe som gir den mer stabilitet og en stivere kjøreopplevelse. Disse lakkklare elementene er en elegant tillegg til din generelle tuning.

Holdbar Ford Fiesta Bil Tuning Komponent

Maxton Design-komponenter er alltid laget med styrke og holdbarhet i fokus. Dette er mulig på grunn av bruken av ABS-plast, samme materiale som brukes i produksjonen av fabrikkstøtfangere. ABS-plast er både holdbar og fleksibel, noe som gjør det motstandsdyktig mot harde værforhold.

Alle våre produkter går gjennom en omfattende kvalitetskontroll for å sikre at du får et produkt du kan stole på. Vi bruker bare sertifiserte materialer hentet fra de mest anerkjente leverandørene på markedet, noe som sikrer holdbarhet over tid.